Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivits om då texten raderats ut av misstag!


Jag tror, jag tror på soppans makt

Jag tror, jag tror på soppans makt
jag tror, jag tror på den min vän.
Den lagas gott i Vätterns kök
och smakas av ibland med lök.
Jag tror på dröm av glädjesus
med skäppan full av grönsaksbrus
och kocka hon som häller på
så skålen fylls till toppen då!

Jag tror, jag tror på dig och mig
jag tror, jag tror på det min vän!
Vi samsas väl vid Vätterns spis
och alla jobbar alla trivs.
Jag tror på soppkökspakt
att greppa med i fingrars takt
ett sopperi för magens fröjd
och gästen fylld och väl förtöjd!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-11 06:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevligt om gott!
2013-10-05

  Lars Hedlin
Bra soppan sedan inmundigas med god aptit! ;)
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt