Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publ igen då den av misstag raderats bort


Nostalgikväll i Vadstena

Jag tror, jag tror på sommarrus
jag tror, jag tror på nyköpt blus
jag pyntar mig i solskenshatt
och valsar runt i stans rabatt!
Jag tror på dröm om bilars kväll
med "car" från landet "over there"
chaufför så flott han hör appell
och parken fylls, hans bil är där!

Jag tror, jag tror på glidarkväll
jag tror, jag tror på öppna spjäll
jag bjuder "team" på kött-i-bröd
och kryddar med en ivrig glöd.
Jag tror på ström av folk i flock
och kärran fylld av ivrig skock.
"I love the car, hands up, a five
and then begins the life of drive"!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-11 06:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt