Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pakt...fylld med kärlek.


Fingrarna för evigt sammanflätade.

Hjärtan som för alltid slår för varandra.

Våra själar är för evigt tillsammans.

Vi är inte varandras nu, men vår tid kommer.

För vi är för evigt bundna till varann i en pakt av kärlek.




Fri vers av Angel of love
Läst 290 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-06-11 11:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att bara veta..."vår tid kommer"...starkt!
2013-06-13

    ej medlem längre
Underbart :)
2013-06-12

  Ole Sunnerfjell
Ja tanken är snabb och avståndet kort för "truelove"
2013-06-11

    Dan Myrbeck
Härligt med ett amoröst futurum.
2013-06-11

  Nina.H
En pakt som är stark
av kärlek.. härlig dikt!
2013-06-11

  Lars Hedlin
Sån underbar känsla i kärlek ;)
2013-06-11

  Rise Little One
Vilket underbart löfte i kärlekens namn
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love