Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Quo Vadis....?


Du är underbar

Jag kan inte hålla reda på
alla som gör karriär
och vad dom har blivit
och vad dom har skaffat sig
och hur mycket dom är värda
som karriärpinne

Jag försöker notera
hur vi mår
vad vi behöver för att utvecklas
och hur vi kan hjälpa varandra
och berika våra liv
och våra vandrande själar

Om det finns en risk
att du tappar det minsta lilla av dig själv
det som verkligen är du
på den väg du väljer
så stå hellre still

Själv är du redan underbar




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-28 20:53



Bookmark and Share


    Esa Salomaa
En varm vindil om personlig kärlek...
2013-08-06

  aol
så sant bakom våra kroppar som vi äger men vi är inte dom,våra själar är eviga bra skaldat vännen,
2013-07-01

    ej medlem längre
Slam!
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP