Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Flammande vingars sus

 

Mättade blomsterdofter

i försommarkväll 

Vid horisonten bryts ljuset

i skimrande pastell

 

Ur ett brinnande berg

sträcks sprakande vingar ut

omsluter dagens sista stoft

Lägger lågan ner i vilsamt slut

 

Träden bugar som i bön

Vinden susar vindars sång

Nattens fågel vyssjar trötta

varandet i sömn

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-06-11 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!, 'Ur ett brinnande berg sträcks sprakande vingar ut...'
2013-08-22

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-07-15

  Siggesdotter
Tycker om din stillsamma njutningsfulla
aftondikt med skön rytm och fina rim!
2013-06-29

  Siggesdotter
Tycker om din stillsamma njutningsfulla
aftondikt med skön rytm och fina rim!
2013-06-29

  Rozsi.kovacs

Jätte vackert
2013-06-18

  Eva Helene VIP
Åh så vackert och ditt foto fullbordar dikten.
2013-06-17

  Ninananonia VIP
Tycker om..
2013-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Älskar solnedgångar...din va väldigt vacker, liksom dina ord...
2013-06-14

  Nina.H
Underbart skrivet! Du har
fångat sommarkänslan!
2013-06-12

  Heikki Hellman
Glädje att läsa. Var och ens inre monolog är så varierande och därför intressant. Du har beskrivit skönt en sommarkväll.
2013-06-12

  Chawa VIP
Njutbart...tack för en skön stund i solnedgång skrivet med en gudinnas penna... Fint foto!
2013-06-11

    ej medlem längre
Musikaliska rus.
2013-06-11

    ej medlem längre
Verkligen underbara verser.
2013-06-11

  Ole Sunnerfjell
Harmonin balanserar i penseldraget, ögat, ordet och i känslan
2013-06-11

  Stefan Albrektsson
Mmm, sista strofen är strålande vacker och hela texten har fin varsam klang i mina öron - och jag formligen älskar att du bryter rimmandet i den sista strofen vilket gör att "där rimmorden skulle varit" lystrar jag uppmärksamt!
2013-06-11

  Lars Hedlin
Verkligen vackert ;)
2013-06-11

  Anya VIP
Fin personifiering av naturen i sista strofen. En vacker upplevelse.
2013-06-11

    ej medlem längre

Så vackert du skriver ...
2013-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP