Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden när våra ögon möts.

Ögon så vackra.


Glimten så värdefull.


Blicken så betydelsefull.


Blickarna, blickarna dom dras, dras till varandra och pratar utan ord.


Vad säger din blick mig?


Vad är det den försöker säga?


Vad tror du min blick säger?



Vill du veta vad min blick säger till dig i tystnaden?
Eller vill du att den förblir hemlig?




Fri vers av SofieFiffi
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi