Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja som en god bit!

Tvekande
fjäderlätt och ljuvligt lekande
hörs midsommarvalsens rekande
ibland paren, soligt smekande
dem i hågen
fart och fläkt
och fjärilslikt de svingar runt med
förhoppningen att just denna kväll
få till något väl...

Men från musiken och spelemännen hörs:
Ny låt...
Snabbt ryck nytt tryck böljande dansen går
frejdigt över golvet ljungande
gungande vågor paren liknar
som böljor små
ja så ska man dansen trå!

Paren fann
i dansen varann och bäst den rann
just innan solen i väst försvann
hann ändå var kvinna som var man
be den kära
denna kväll
så mild och grön och doftande skön
då allt kändes mer än very-well:
-Let the best us befell!














Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 21:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sweets for the sweet
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt