Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malström

Fast i en malström av tankar.
Den drunknande känslan är den samma.

Hur jag än vänder och vrider på garnnystanet,
finns det ingen början, ingen ände!

Andas, jag försöker andas trots det,
trögflytande syret som omger mig!

Virrvarr av onda ömse goda tankar,
stormar som orkanvindar och hotar att slita av taket.

Jag kommer varken framåt eller bakåt,
jag bara står!

Öppna boken eller låt den vara stängd,
inget gott kommer av att smygkika.

Fast i en malström
och livbojen är redan borta......




Övriga genrer av Yrbloss
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrbloss
Yrbloss