Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förlorad vän


Står stilla

Allt står bara stilla
Det är svårt att förstå
När ett plus ett inte blir två

Du berörde så stort
Och försvann alldeles för fort
Allt står bara stilla

Hör ditt skratt eka i klassrummet
Och ser dina "gubb" miner
Saknaden
Tystnaden

Morgonkram vart du nu än är
Sprid den värmen som just Du är

Men det är svårt att förstå
När livet ändras så
Allt står bara stilla




Fri vers (Fri form) av Yrbloss
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 01:33



Bookmark and Share


  Ith
Vackert och gripande!
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrbloss
Yrbloss