Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU

Kalla vindar sveper runt,
piskar de svidande iskristallerna
mot min blottade hud.

Du sa att du älskade mig,
svor evig kärlek....

Blodet färgar det lilla snötäcket rosa,
frusna fingrar försöker värma
min kalla kropp.

Du sa jag var ljuset,
ditt allt......

I revy passerar dina lögner,
allt som var oss var igentligen
ingenting alls.

Du tog mitt allt,
tog min värme.....

Förlorad i stormen,
den som viner runt mig
den som ingen annan ser o märker.

Du har gjort mig kall....




Fri vers av Yrbloss
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrbloss
Yrbloss