Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


Morfar minns du?

Minns du när jag ville bli som du?

När du skrattade sa; "Du kan allt du vill!"

Minns du när jag fick min första fisk med spinaren som du gav?

Hur är det där du är nu??
Finns de minnena kvar?
Känner du något?

Jag försöker andas, jag försöker le...
Kliva upp på morgonen och allt de!

Men varje dag blir smärtan tyngre.
I vetskapen att du inte är med...

Jag minns när vi barnbarn var yngre.
När vi på utflykter och fiskeresor var med!

Jag minns ditt bullrande skratt över elden.
Och jag minns dina ord på min första hopptävling....

Men jag minns inte att du sa att du skulle lämna mig så här...
Inte i all hast, utan farväl....


Jag minns dig Morfar....
Minns du?




Fri vers (Fri form) av Yrbloss
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-07 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrbloss
Yrbloss