Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illbatting eller bara but-ing; Bara råkar, eller ej, kliva i


för många klaver

Den som kan hantera mig och det jag ger, behöver inte
ens mig eller det jag ger

 

Det är då först jag tycker du blir intressant. Som människa.

 

det visar mig din självkänsla - du har reaktioner och frågor

ditt självvärde - du ser till att markera det och jämföra

ditt självförtroende - du kan hantera situationen utan elakhet

 

utan att ta åt dig personligt

för du vet vem du är

 

det visar mig att jag kan

vara mig själv

 

alltid lita på dig

för att du är dig själv

nog

 

 

det är då du börjar bli intressant

 

 

riktigt intressant

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 84 gånger
Publicerad 2013-06-12 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri