Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna gräsmattor



Ofta är det långt efteråt
man upptäcker

att ens egna gräsmatta
faktiskt

var grönare
än

grannens




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-12 20:47



Bookmark and Share


  aol
denna fina skrift säger mycket om våra egon, fast vi innerst inne vet att vi är ganska lika,

2013-06-21

  Piann VIP
Så sant, det borde
många ta fasta på.
2013-06-13

  walborg
Härligt att läsa!!! Att öppna sig för världen kräver att man ställer sig åt sidan, men efteråt är det skönt att kunna se både ock.
2013-06-12

    R Peiper VIP
Bra!
2013-06-12

  Carina Bendix
Helt sanna och underbara ord som alla borde läsa!! Applåder!!
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP