Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
van Gogh, Potatisätarna (1885)


POTATISODLERSKAN

 

 

 

 

 

 

 

bestämmer sig odla potaAAAAtis!

täckodling verkar käckast

 

 

 

åker till ätten Plantagenets lada

halva priset

vem är så dumdum att den sätter potatis

NU?

 

ajaj ena skrumpna stackare

med ögontektaklerna för långa

för sitt eget bästa

 

potatisempatin

kan bara leda till

 

köper alla

 

 

 

 

skaffar halm

 

räfsar gräs på 

gigantiska

fotbollsplanen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

trädgården nyklädd

inhalmad uppgräsad

jäser i hällregnet

 




Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 742 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-13 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
titel.. ska det vara
2013-06-14

    ej medlem längre
det låter som början på något stort.. väl värdig tittel...
2013-06-14

    ej medlem längre
så medkännande med de arma knölarna. jag läser in metaforer vare sig det är det eller inte, sådeså! och då är det glogubbar som du tar dig an och vattnar. gott mos!
2013-06-13

    ej medlem längre
Jag tror att du fått massor av applåder om du gjort en potatis till ros på rim.
2013-06-13

  flygia
NÄMEN
vart e alla applåderna? hänryckningen?

tänkte väll - ...”potatis”...
who cares?

eller så var det för mycket Bekännselse. riktigt obehagligt realistiskt utlämnande.

eller tråkigt. helt enkelt.
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia