Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" ingen gillar hur de andra är, alla vill bli likadana ändå för att vinna uppskattning och status i samhället!? vart är vi på väg med vårt samhälle? "..en bit ur en intressant konversation...


om habitus på samhällets teaterscen ( choka )


livsstil och smak, som

oftast innebär avsmak

för en annan grupps

smak, är viktiga delar

i ens habitus

i den grupp man tillhör;

skapar gemensamt

sätt att se på omvärlden

och sig själv i den:

medel att avgränsa sig

från andra grupper;


vart skall det leda, när folk

klär på sig ' kläder '

de ej tycker om, för att

passa in; spelar

roller som tvingar dem att

se ned på så mångas liv?




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 18:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA många som sätter på en mask och försöker vara någon de ej är eller vill vara ..
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran