Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan jag lita på?


Hjärtat slår så hårt, känns som det ska hoppa ur kroppen.

Andningen fastnar i halsen,kippar efter luft som en fisk på land.
Tårar bränner bakom ögonlocket.
Varför kan inte allt bara vara som det varit.
Kan inte hålla tillbaka tårarna.
Vill bara krypa in i mig själv och försvinna..
Hur ska jag gå vidare?

Vem kan jag lita på.




Fri vers av Angel of love
Läst 240 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-06-13 19:12



Bookmark and Share


  Lars Thun (tid. lapema)
Bra skrivet. Besvikelse över den man trodde på och överraskning över den man inte trodde på. Vem man kan lita på? Ibland den man minst anade.
2013-06-15

  Lars Hedlin
JA svår fråga allt beror nog på situationer och hänsdelser i allmänhet. Har haft mycket goda vänner där det visade sig att de pratade bakom ryggen sånt känns! så man får väga alltpå Guld våg...Först och främst så får man lita på sig själv och sin egen intuetion..,,,kram
2013-06-14

  Tess74
Mig :)
2013-06-13

    ej medlem längre
Nickar igenkännande och applåderar till en bra skriven text. Du är så duktig.
2013-06-13

  Rise Little One
Man får lita på sin instinkt först och främst.
2013-06-13

  Federico Romano
Man måste lita på sig själv..
innan man litar.. Tror jag..
2013-06-13

  Maj-Lis VIP
Det är få som man kan lita på...och de är tråkigt
Kram
2013-06-13

    ej medlem längre
Bra skrivet..Man undrar faktiskt rätt ofta vem man verkligen kan lita på ..Massa kramar till dig!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love