Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att somna i en famn

 

 

 

du önskade att få somna i min famn
sa du en kväll
och jag log i min tystnad
för ingenting vore så underbart
som att få ha dig tätt intill mig

du sa att du inte kunde sluta tänka på mig
att sedan vi funnit varann
så har allt känts så underligt bra
och jag blev nog lite förvånad
för jag kände ju samma sak

och du ville så gärna
att jag skulle komma nära
du var ivrigare än jag
men det var nog jag som längtade mest

så jag tog till mig modet
att ta klivet
men samtidigt som jag klev framåt
så klev du bakåt

nu har dina ord blivit färre
de är inte lika varma längre
jag står här och kliar mig i huvudet
undrar varför
trots att jag egentligen vet

för du var nog mer förälskad i tanken på mig
än i mig
för när jag kom närmre
när du kunde syna mig bättre
då insåg du vem jag egentligen är
århundradets besvikelse

jag borde ha vetat bättre
borde inte ha yttrat ett ord
skulle inte gjort dig intresserad
men det var svårt att vara tyst
och bli passerad av en ängel
jag må vara en idiot
men idioter behöver också kärlek

här sitter jag nu
med skrapsår på hjärtat
för jag föll för dig
så jävla hårt
jag blöder men det är inte ditt fel

jag får skylla mig själv
som siktar för högt

och ikväll kanske du somnar
i någon annans famn

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-06-13 20:58



Bookmark and Share


  L97
Verkligen underbart!!!!
2013-06-23

    ej medlem längre
Alltså... Wow.
2013-06-19

    Niclasdotter
C'est magnifique!
2013-06-18

  Maiah VIP
oj... den här känns så smärtsam samtidigt som det är en fantastisk berättelse ur livet och hur sagan kan plötsligt ta en helt annan känslomässig vändning...
2013-06-18

  Nattrafik
"och jag blev nog lite förvånad
för jag kände ju samma sak"

Tror jag snarare än mått bra av det här sprungit därifrån. Känner igen mig alltför väl. Behåller den
2013-06-18

  Lärling
Känns väldigt äkta. Fint skrivet!
2013-06-18

  Fru Intighet
"jag må vara en idiot
men idioter behöver också kärlek"

- Bra!
2013-06-15

  Tess74
Usch så smärtsamt vackert du skriver
2013-06-14

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text.
2013-06-14

  Piann VIP
Så vacker men smärtsam.
2013-06-13

  Carina Bendix
Äkta kärlek! Stark och smärtsam, men det finns inget vackrare! Hoppas du får henne till slut!!
2013-06-13

  Gunnar Hilén VIP
Måste säga att temat är bekant...den kära leken kan vara ack så svår.
2013-06-13

  Angel of love
Sorgligt vacker.
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP