Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bevarad


Sommarkvällen bjuder

helande värme

men ändå sinnet

fryser


En längtan ropar ohörd

ur själens bröst


Skymtar ditt ansikte

skimrande förtröstan


Stänger försiktigt dörren

kring minnet


Ömt vårdar jag

saknaden




Fri vers av Söderman
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-15 13:00



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vemodet lyser som stilla blänk genom dina vackra ord
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman