Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näringsbrist



Han såg aldrig tillbaka

ihärdigt fäste blicken framåt

För att inte märkas

log han, livet levdes

utan klagan

Vänner hade han

utan att känna någon

Den sista dagen

var en helt vanlig dag

På annat vis kunde det

inte vara




Fri vers av Söderman
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-15 17:39



Bookmark and Share


  Juliuz Caesar
mycket mellan raderna där
2013-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman