Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden räcker längre inte till

En svart liten markör
blinkar mot mig i sin väntan
på poetiska formuleringar
och vackra ord

Men mina fingrar
ligger döda,
vilandes mot tangenterna

Vanligtvis
flödar ord och känslor
i en strid ström
genom mina fingertoppar
och framför mina ögon
växer min själ fram
i små svarta tecken
som gör mig begriplig
för andra

Men nu...

Nu är det som om orden
fastnat i bröstet

Kanske är känslorna för starka
för att kunna brytas ner till ord?
Kanske har mitt hjärta vuxit så mycket
att ingen formulering
är smal nog att passera?

Jag önskar att jag kunde formulera skönhet
men allt jag kan säga
om min kärlek till dig
är att orden längre inte räcker till






...

Niklas




Fri vers av sandraskänslor
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-16 09:24



Bookmark and Share


  Nina.H
En djup och ärlig analys..
så det känns när kärleken
är större än orden! Vackert!
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor