Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till Afrika


där den första människan gjorde entré

Gjorde succé

Våran allas anfader då vi alla är släkt med varann

ifrån början

Ja, så Adam var en man att räkna med när han

av en ren slump råkade

springa in i Eva

Den underbara Eva som han inte bara kunde

lämna helt ifred

Och varför skulle han göra det, då han tidigt

bestämde sig för att henne

skulle han allt ha

och leva med varenda dag

Vilket gjorde Eva riktigt glad, då hon med Adam

kände sig riktigt trygg

där de högt uppe i en trädkoja om nätterna

ligger sked till sked helt snyggt

Så otroligt tryggt och bra, tror jag att de hade det

tillsammans

Adam och Eva

De första människorna på jorden..

Tillbaka till Afrika!

Ken Cassel
16/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-16 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel