Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var katten...

En grannkatt satt utanför huset och skrek
folk ropade allt möjligt, den tystnade ej
den satt kvar med svansen i ring om sig
och fortsatte sitt mjauande på hög nivå...

Då...

Gick jag ut på balkongen tittade ut såg
på den rakt in i ögonen och sa:
-Skutte gå hem! Nu! Du!

Den fällde ut frambenen, ställde sig upp med
ryggen åt mig, tryckte svansen rakt upp med
ett ryck, försvann sen runt hörnet och gick in till sig...

Då sa grannarna: -Den heter väl inte Skutte?
Du sa ju fel namn...

Men sa jag: -WHAT, blott...
Katten gick ju in det blev tyst det var ju det ni ville
så nästa gång om ni vill undvika kattbråk
var rak på sak och tala kattspråk...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-16 12:24



Bookmark and Share


  ULJO
Fint handlat
2013-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Bra gjort...
2013-06-16

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt katt-Språk
Katter Lyssnar till S när man talar..
Det visste du redan...
Kram I.Åberg
2013-06-16

    ej medlem längre
Han förstod nog vad du sa.
2013-06-16

  Lars Hedlin
Bra skrivet gillas mycket!
2013-06-16

  Rise Little One
Vilken makt du har över katten <3
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt