Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Naturens Fräckhet. en naturalistisk bagatell.

 

 

 

 

ställde ut

små vita tallrikar

överblivna

vinterfrön

 

 

pilfinkarna

radade upp

sina 

nyss flygfärdiga

på staketet

 

matade

skämde bort

- tonåringar

!

 

 

 

 

 

 

skatorna

fattar

finessen

 

proppar sig mätta

dunsar respektlöst

i fönstren

glor  ut mig

 

 

skrattar hest

mat på fat

mat på fat

 




Fri vers av flygia
Läst 454 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-16 12:30



Bookmark and Share


  Tess74
Gillar denna mycket! Kan se skatorna framför mig i det du beskriver
2013-06-16

  Federico Romano
Intressanta fåglar som det skrivs om, men vissa skator klarar jag mig utan..
2013-06-16

    ej medlem längre
katten Alfons.. här hos oss studerade skatans rörelsemönster under lång tid och lyckades fånga en.. som han stolt släpade in under min säng..

Ja.. det var en fin symbolik i denna lilla fräckhet du skrivit... applåder
2013-06-16

    ej medlem längre
älskar skator! sociala, kloka, vackert tecknade i svart och vitt och där, mellan ett skimrande grönt och blått. städar upp smulorna efter kalaset, håller måsarna borta.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia