Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt grönt

Gräset

på min egen sida

av staketet

är mjukt

och inbjudande

på alla vis

behöver ej tråna

efter att få låna

någon annans

paradis




Fri vers av Balans
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-16 13:57



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så fint! :)
2013-07-15

    ej medlem längre
En fin text som jag tycker mycket om.
2013-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...man får vara nöjd med det man har...fint...
2013-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Balans