Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor dog

Gillar du nougat
Eller gillar du livslust
Sätt livet på sned
Många repor
Många stolar
Kanske en blodpropp
Att komma över en död
På väg till levande paradiset
Att komma över en död
Men först sättas i trans
Dansa framför scenen
Fram med knäna
Upp med händerna
Så att någon hinner se dig
Gillar du nougat
Eller kanske bara livslust




Fri vers av sistergrace
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-16 14:20



Bookmark and Share


    Francon
"Gillar du nougat
Eller gillar du livslust"

- en unik inledning, som fångar mig på ett You-had-me-at-'Hello'-sätt!
2013-10-16

    Francon
"Gillar du nougat
Eller gillar du livslust"

- en unik inledning, som fångar mig på ett You-had-me-at-'Hello'-sätt!
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

sistergrace