Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
carpe carpe


Den bästa vinden



En stund vid stranden
jag kämpar med skuggan kepsen
väskan solen
att hitta det egna
det olagoma,
det du är mest

Så hörs fågelns visslande
du höjer blicken
och fångar den hoppande surfaren
små små skutt åt höger mot vinden
det envisa sättet

Då vänder vingen
den svarta fladdermusvingen
rutschar sig hem över vågorna
nu i rättan vind




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-16 16:08



Bookmark and Share


  aol
verkligen fint skaldat här,
2013-07-02

  Alva Johnsson VIP

Kommer betydligt snabbare fram
om man surfar på nätet, men inte så skönt så klart.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP