Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
per värsting mästrar


i perversionernas rike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

binder 

tuktar hårt

slår

förintar i ett rus

 

 

jag vill dig väl

vill se dig blomstra

 

jag vill förlösa dig

till din fulla

skönhet och potential

 

 

darrhänt stagar jag 

tomaterna

murgrönan

 

tuktar jag lössen

kokar soppa på dem

 

slår gräset

 

förintar

generationer

maskrosor

 

och allt vad de heter

 

många av dem

gerillakrigare

fega

illistiga

 

tusentals 

vindlande

rotutskick

löper kilometervis

underjordiskt

undan

stålblanka

manliga

vapen

 

uppgivet

drar jag 

ett tjockt

täcke

över

partnern

 

 http://www.youtube.com/watch?v=BlavPycZG64




Fri vers (Prosapoesi) av flygia
Läst 380 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-16 17:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lady GAGA
inspirerar?
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia