Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några enkla men betydelsefulla ord till mina barn.



Var rädda om varandra, en dag är jag borta och då är min enda önskan, var rädda om varandra. Jag vill inte prata om döden, jag vill inte prata om att jag en dag kommer att försvinna, jag vill inte förlora er, ni mina vackraste barn, ni mina underbaraste, ni som gör mitt liv värt att leva. Men jag vill att ni lovar mig en sak, lova att alltid finnas där för varandra, lova att hjälpa varandra när tiderna är svåra, lova mig att stötta varandra, hålla varandras händer när någon är ledsen, lova mig att alltid vara den fina familj vi är idag, lova mig att älska varandra i all framtid.




Fri vers av genni VIP
Läst 1006 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-06-16 19:14



Bookmark and Share


  Nattrafik
Fint och ärligt! Gillar att den är kort och känslorik på samma gång. Fint upplägg!
2013-06-20

  Lärling
Så fint! Precis vad man vill säga till sina barn!
2013-06-20

  Palett
Viktiga ord till barnen, vad en mor så innerligt önskar ! Bokmärker !
2013-06-16

  anits VIP
Så fint berörande och mycket tänkvärt skrivet
önskar att alla föräldrar kunde ge sina barn
just dom ord som du förmedlar så fin här
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP