Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gökunges dilemma

 

Att  bli övergiven när man är  barn 

gör ont,

med åren blir såren  

infekterade

och smärtan av sveket blir outhärdligt 

när man är vuxen

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2013-06-17 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam & gripande:(<3
2016-04-01

  Ninananonia VIP
Berör
2013-08-23

  Bibbi VIP
Suverän.
2013-08-21

  Bo Himmelsbåge
Helt riktigt!!!

Men det går att " leva om " sitt liv med en kärleksfull vuxen som kan nå barnet
ta det vid handen o ge det den Kärlek det inte få tidigare ... då kan det växa o bli en harmonisk o kärleksfull vuxen ...!!!

Applåd!
2013-08-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt, sant, kvävande
2013-07-29

  Lars Hedlin
Berörs djupt!
2013-07-15

  Siggesdotter
Erfarenheter som alltid är lika sorgliga...
tiden läker nog inte alla sår... men
ibland sker förlåtelseunder, om o när
"det vuxna barnet" o föräldern kan mötas
o försonas i ömsesidigt lyssnande... om
kärleken inte dött... En viktig text Linda!



2013-06-29

  Chawa VIP
Sorgesamma ord att läsa... Håller med några diktare här under - viktiga budskapsord att tänka på...
2013-06-18

    hver
Stark o berörande.

Lífið er þess virði
að láta sér líða vel.
Fanga það fagra
og fá það í för með sér

mvh gufa
2013-06-17

    ej medlem längre
Sant - om man inte har kraft att låta bli att rota i såren. Man river med större och skickligare fingrar ju äldre man blir.
2013-06-17

  Lars Hedlin
Så sannt..kram
2013-06-17

    ej medlem längre
Livet är sällan rättvist. Dina ord gör ont att läsa.

2013-06-17

    ej medlem längre
så kort och kärnfull där dom allra viktigaste orden, formuleringarna finns med..
2013-06-17

  Anya VIP
En stark text om när barnet inom en biter sig fast. Alla är vi små barn inombords, men en del mer smärtsamma än andra.
2013-06-17

  Stefan Albrektsson
Starkt skrivet, och jag känner personligen till detta mörker - men jag tror inte att vi nödvändigtvis m å s t e låta såren inflammeras, jag tror att det är möjligt att förlåta och gå vidare (vilket i n t e är liktydigt med att "glömma", sopa under mattan, skyla, eller förneka). Men som du skriver - det blir outhärdligt om man inte hanterar dessa djupa sår. Tack för en fin och viktig text.
2013-06-17

  aol
bara så sant, grep tag i hjärtat,
2013-06-17

    Tollwut
Bra!
2013-06-17

    ej medlem längre
Viktigt påpekande!!!!!

Hoppas inte det är självupplevt
2013-06-17

  Quasimodo
Sorgligt och sant för detta, men det går att "växa" sig ur detsamma!
2013-06-17

    ej medlem längre

Starkt o berörande
mycket vackert framförd
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP