Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
charmen med att vägra ingå i en plånbok; lasso-effekten


utbyteshandel; men ögla mig då

 

 

som mest fri under mest fånge
som högst i kurs under lägst nivå

som mest modig under mest rädsla
som mest glad under mest sorg

som lyckligast mitt i olyckan

som äldst med yngre
som yngst ensam

 

som ensammast i grupp

som mest som minst
som sämst som bäst

 

som jag som du

som mest fånge som mest fri
som vi

som ni

 

undervärderad
övervärderad

värderad fri från jämförelsekontroll
värderad noll


värdet fullt helt

 

runt

 

uppleva bara
upplevd bara

 

 

dansa i sin egen snara

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 97 gånger
Publicerad 2013-06-17 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri