Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet empiriskt tips för att få vara ifred från energitjuvar.


Vet det du vet!


Tala inte om

det lilla du vet

till dem som tror att de vet

att det är du

som tror att du vet

det du vet

Fast du verkligen vet

men

enligt dem

egentligen ingenting vet!




Fri vers av Schizooliza
Läst 485 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-17 14:59



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
:) tänkvärt


jag skulle ljuga om jag sa
att jag talade sanning

2013-08-16

    ej medlem längre
Go text!


Jag undrar just bara om jag vet det inte andra vet att de vet och vem jag vet inte är, VET.


Kram.
2013-08-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
bra tips!
2013-07-17

  Elina Vacker
:-)

E
2013-06-19

  Lars Hedlin
Jag vet!
2013-06-18

  stig wikman
När jag läst
det här vet jag
noll. ( skoj )
MYCKET BRA .
2013-06-17

    ej medlem längre
En snygg empirisk ögla. Snubbla inte!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza