Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderdom



Järngrinden


rostig och glömd


trött av ålder


och ensamhet


hänförs ännu


av blommande äng




Fri vers av Söderman
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-17 15:37



Bookmark and Share


  Margareta Wersäll
En fin bild (och sann) med få uttrycksfulla ord.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman