Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagförnimmelse





Skuggan sträcker sin lätta kropp

genom oändligheten och tillbaka




Åren som passerade var en villa




Ett naket alter ego lånar våra kläder




Regnbågen visar äntligen skatten




Fri vers av Söderman
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-17 16:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Förförs av orden och berörs av vemodet i dem
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman