Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han var grek; skrev sjöng och spelade på franska:


Moustakis kärlekssång

"Elle ne parle pas,
elle chante;
Elle ne marche pas,
elle danse;
elle ne fait pas l´amour,
elle aime."


Det blir på svenska ungefär:
"Hon pratar inte,
hon sjunger.
hon går inte,
hon dansar,
hon knullar inte,
hon älskar."

Visst är det fint? UE.









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ulf Ekeram
Läst 259 gånger
Publicerad 2013-06-17 16:31

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram