Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej,det tar inte slut.

På ömtåliga fötter
med darrig hand
når han papperet,
Skriver:

Nej, det är inte slut.
Dagen är inte slut, för att det blir natt.
Den bara vilar en stund,
och ger plats.

Sommaren är inte slut,för att det blir höst.
Den bara flyttar sig en aning,
för att också se andra trakter.

Du är inte slut, för att du dör.
Du vilar också, ger plats, och besöker andra trakter.

Nej, slut är det inte





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 663 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-17 18:36

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
Bra trösterikt skaldat , vi kan inte dö vi går upp i något större ,
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram