Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brudslöja?


Den gröna busken.

Den gröna busken under mitt sovrumsfönster
Blommade i natt.
Helt klädd i vitt hälsade hon mig i morse .
Vita grenar (brudslöja?) sträckte sig mot fönstret.
Bjöd mig ut
Eller ville in.

Vi hör ihop,vi två.
Varje år, i maj månad, klär hon sig fin för mig

Jag kan sova med öppet fönster
Och känna den ljuvliga doften
Flöda in i min sköna dröm.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-22 12:53

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vilken härlig
drömbuske!
Så vacker och
så fräsch i din
text.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram