Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker svara.


Hur har du det?

Kan sitta på de här stolen,
eller ligga på den där sängen,
eller promenera i trädgården.

Tänka en tanke
Eller en annan.
Vandra bland minnen,
Eller läsa en bok,
försvinna en stund.

Sova går bra,
vakna sämre.

Radioröster talar om hjärnan,
hjärtat, kärleken och det sunda förnuftet.
Sedan kommer " klassisk musik på hemväg."

Är jag på hemväg?
Det vill jag gärna tro.

I goda stunder känns det så.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-02 15:18

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vad gör människor
av vår tid?
Bra begrundande dikt
Som får en att fundera
:)

2017-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram