Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löst baserad på overkligheten

Jag sover sällan en hel natt
Jag blir så lätt förvirrad
Det kanske är därför jag inte uppskattar när du ser mig i ögonen ibland


Jag förstår inte varför
det äter upp mig att leva med rutin
Varför jag ska vara svag när allt är som i verkligheten
Löst baserad på små scener där jag inte vet vad jag ser
förstörd när jag tappar siktet om oss
Allt omkring mig som är på riktigt skriker att du
förtjänar mer än mig


Om det finns något botemedel mot förvirring så är det det här
Vi kanske var en sann berättelse trots allt
för nu ser du mig i ögonen och dom är röda och dina kinder skakar
och jag blundar nu men
du ser ändå
och jag kommer inte sova alls inatt




Fri vers (Fri form) av Nattrafik
Läst 424 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-06-17 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattrafik
Nattrafik