Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men jag vågar inte


Fastnat


Jag önskar att jag kunde vara mer utan att behöva ta konsekvenserna.


Jag vill skrika, springa härifrån, slå i väggar och
gråtande citera låttexter bara för att jag vill
och den raden kanske inte passade där men jag låtsades ju bara.


Leka att livet är en film
där jag bara skriver min del av manuset och
resten är improvisation.


Få för mig att inget är på riktigt och vara helt säker.
Kunna ropa CUT och diskutera färgen på väggarna istället.


Jag vill släcka solen för tidigt och göra gatulamporna gulare.
Dansa för mig själv när det regnar och låtsats att
vattnet faller från marken och inte från himlen.


Dra i snörena, trycka på knappar och vara nöjd så.




Fri vers (Fri form) av Nattrafik
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-20 20:02



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ja, det kan vara tungt att vara människa, mycket som ska stämma och passa för att det ska bli bra och som man vill, men sällan så tyvärr, men det kan lätta upp betydligt om man gör som du skriver, eller i alla fall tänka så, korsvrida världen och tillvaron och låta kontrollerad galenskap få var med!!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nattrafik
Nattrafik