Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och ändå vill du ha mig


Så jävla söt och oskyldig

Jag ler rätt brett
Tror det har förvirrat dig

"Du är så jävla söt och oskyldig"


Och visst
det tog slut med mitt ex
för att jag inte kunde
kalla honom för min bitch
och
få honom att be om att
få mig att komma

Men jag förstod honom
alltför väl

Tror jag kanske log lite för mycket också
med hela ansiktet du vet

Han ville ha motsatsen till den du vill ha


Så när du säger att jag är
så jävla söt och oskyldig

ler jag inte så här brett
bara för att


Jag vet inte vem jag var då,
är nu

Men jag ler rätt brett ändå




Fri vers (Fri form) av Nattrafik
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-22 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar den. Brabrabra!
2013-06-23

  Mike
Mycket starkt skrivet om det komplexa hos oss människor och relationer. Hur olika vi kan uppfatta varandra. Rollerna man förväntas spela och hur märkligt det kan bli när vi bryter mönstret. Älskar det återkommande med att du ler brett. Tycker mycket om den här.
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattrafik
Nattrafik