Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på besvikna ansikten


allt som gör ont sen


Jag vill göra allt som gör ont sen
får dig att älska mig nu
hata mig sen
gör mig lycklig i några andetag


Jag förstår ju ingenting än


Alla känner mig så väl
hur det känns i mig

nu
sen
när jag beter mig som en jävla idiot


Och jag vet
men

jag förstår ingenting än




Fri vers (Fri form) av Nattrafik
Läst 710 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-01 00:35



Bookmark and Share


  Zackari
Håller med Mike till fullo!
2013-12-11

  Mike
Starkt skrivet. Du fångar känslan av förvirring, frustration och sorg.
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattrafik
Nattrafik