Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blåbärssoppa hjälper inte mot tomhet


Mina försvarsmekanismer fungerar inte som de ska






De håller uppe mina ögonlock
och struntar i att jag dricker blåbärssoppa direkt ur paketet
fast än julbelysningen på balkongen
är det enda som fortfarande ser ut att existera









Fri vers (Fri form) av Nattrafik
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-13 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattrafik
Nattrafik