Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid finnas där för dig själv

Blunda och se
hur du kramar om
din själ
Säg till dig själv
att du är värd
det bästa
att du älskar
dig själv
precis för den du är
Att du förlåter
dig själv för allt du ångrar
Att du förlåter
dig själv för att du sårat
både dig själv och andra
Att livet, känslor och relationer
inte är enkla
Att det trasslar till sig
ibland
men det är helt OK


Se dig själv i ögonen
se in i själen
Känn känslan
i maggropen
Fråga dig själv
hur du mår
Hur du vill leva
ditt liv
just nu
Säg att du är värd
just det
Du är värd
det allra bästa
Du är värd
att må bra
Du är värd
att bli älskad

Ta ett djupt andetag
Värmen från din kram
sprider sig i kroppen
Omfamnar
ditt hjärta
dina drömmar
dina rädslor
Alltid finnas där
för dig
själv










Fri vers av Me-linda VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2013-06-18 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP