Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

Vissa saker är så svåra att förlåta
Men oavsett vad, ni får aldrig se mig gråta

Hårdhudad och med hjärta av sten
Inget ska få tränga igenom mitt sken
Av att allt är fucking perfekt
Aldrig i livet att jag erkänner mig knäckt

Jag borde släppa taget, gå vidare och glömma
Sälla mig till skaran, som inte bryr sig om att döma
Svälja allt och bara acceptera
Det är tydligen såhär det är numera

Men det är så svårt när jag vet
Att ingenting finns kvar
Av allt det som jag älskade
Av allt som en gång var

Det är så tyst och tomt nu
Där du alltid borde vara
Det gör så jävla ont nu
Att du aldrig mer kommer tillbaka

För de bästa stunderna i livet
Hade jag bara med dig
Inget blir nånsin så bra som du
Du är det bästa i världen för mig

Hatet som jag känner mot den
Som förstörde allt, som fick dig att gå
Växer över alla gränser nu
Det går inte att rå sig på

Det jävla äcklet
Nej jag vägrar acceptera
Vägrar släppa in
Vill aldrig ens behöva se mera
Jag lämnar hela den världen, jag svär
Vill aldrig behöva påminnas om det här

Jag blundar och låtsas som ingenting
Kväver mina känslor
Det finns ändå ingenting
Som kan betyda lika mycket
Som nånsin kan bli lika bra
Jag tackar och bockar, tar upp fingret, ni kan dra
Hela jävla skiten
Tack som fan ska du ha

För att du knullat det enda i världen
Som alltid fick mig att må bra
Fuckat allt upp och ner
Jävla monster, vet du vad

Jag går härifrån nu
Jag kommer aldrig mer tillbaks
Du förstörde allting för mig
För dig kommer jag aldrig vara glad




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-18 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts