Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan ha ett bra fokus, man kan ha ett bättre fokus, man kan ha sitt eget fokus, eller ett gemensamt. Det finns så många nu, och livet går så fort förbi


Att se förbi det



En stund vid stranden
jag kämpar med skuggan kepsen
väskan solen
att hitta det egna
det olagoma,
det han är mest

Så hörs fågelns visslande
vi höjer blicken
och fångar den hoppande surfaren
små små skutt åt höger mot vinden
det envisa sättet

Då vänder vingen
den svarta fladdermusvingen
rutschar sig hem över vågorna
nu i rättan vind

Han ser på dina skor
och säger lågt
Jag kommer få ett mycket sämre
fridagsschema i augusti






Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-18 20:25



Bookmark and Share


  aol
gillas så fint skaldat här
2013-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP