Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 28 maj: Rånare tog kvinna som gisslan - sköts av polis


Självmord genom polis

När livet känns slut
ser du ingen väg ut
Vill bara ha ett avslut
ser mörker bakom varje knut

Då kommer tankarna
på länkarna
Till dödens väntrum
alla tankar blir skum

Nästa steg blir koncentration
på din nuvarande situation
Hur du tar dig ut från detta rum
bort från denna mardröm

Att bli självmordspilot är ett vanligt val
när du ingenting har att förlora kvar
Kan du låta polisen skjuta dig
bankrån är ett smart knäppt sätt att döda sig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-18 22:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tack för tipset! Inte tänkt på det.
2013-06-19

    ej medlem längre
Usch, så mycket elände och ondska det finns.
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP