Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Tid försvinner snabbt iväg
Tid som kunde fyllts med annat
Tiden försvinner snabbt
men jag stannar
Tiden försvinner med allt som kunde hänt
kanske borde ske
Jag stannar jag blir kvar
I tiden som för snabbt försvann
var jag stilla
blev kvar




Fri vers av Ökvinnan
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-19 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan