Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kan du så kan jag...?


Måla dej...


Du målar
Ditt
Jag vill måla
Dej
Klä av dej
Sakta
Klä av dej
Allt
Inget lämna
Kvar
Av det som döljer

Jag vill måla dej
Med allt
Som gör dej glad
Men värmen hos en
Som älskar
I färgen

Låta penseln sakta
Stryka din hud
Täcka dej med färger
Rött som ditt hjärta
Grönt som dina ögon
Brunt som färgen
På ditt hår

Jag vill måla dej
Överallt
I alla vrår
Såsom du målar
Det som är ditt
Så vill jag måla dej

I den trolska vackra

Midsommarnatten…




TT / HSGKe


© 2013




Fri vers av TT
Läst 677 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-06-19 14:45



Bookmark and Share


  helenita VIP
Innerlig. Sensuellt.
Känner din längtan
2018-12-05

  KerstinI
"Jag vill måla dej
Med allt
Som gör dej glad"

Det är äkta kärlek!

"Jag vill måla dej
Överallt
I alla vrår"

Mycket sensuellt!


2013-09-18

    ej medlem längre
Målande vacker poesi
2013-09-14

  wildah
Din text berör, vacker!
2013-06-23

  Katinka VIP
Konstnärligt och sensuellt, midsommar gör nåt med vår längtan.
2013-06-20

  Maiah VIP
så målar en riktig romantiker, poet och konstnär....
2013-06-19

  Tess74
Wow, så otroligt vackert!!!!
2013-06-19

  Angel of love
Kärleksfullt vackert.
2013-06-19

    ej medlem längre
Du målar kärleksfulla ord att njuta av.
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT