Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan gott och ont

   

När vi älskar

vill vi gott

även om vi hatar

varandra

 

När vi hatar

vill vi ont

även om vi älskar

varandra

 




Fri vers av Söderman
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-23 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman