Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i vägen mitt i....


ditt slott

 

 

inse att jag inte gjort något
(mer än stått i vägen mitt i)

 

mer än funnits för dig att lägga skulden på
att lämpa ansvaret på
utse som skyldig

som orsak till din lycka du bygger
till hela ditt drömslott

 

skapare är du
orsaken utanför ger oskuld

 

trodde du

 

inse att jag inte gjort något

du skapar dina egna känslor
så bra själv

 

eller vad konkret är jag
och vart konkret finns jag


och varför konkret
och hur konkret

och när konkret

 

har jag alls en personlig betydelse av mig själv någonstans någongång på något sätt

 

i ditt slott

 

 

berätta för mig bara enkelt
vad vem varför och hur

 

är jag
i ditt slott

 

 

i ditt slott

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-19 21:21



Bookmark and Share


  Tarantaran
Tankeväckande på något
mystiskt sätt, om insikter
och syn och perspektiv,
någon som ser något som
en annan inte tänkt på...
Jag läste slutet slarvigt
och fick det till:.. varför
och hur är jag ditt slott
i ditt slott
...det gjorde allt än mer
mystiskt mångdimensionellt
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri